Marathon Mia

Marathon Mia är kvinnan som i 35 års åldern bestämde sig för en förändring. Hon gick från att vara en överviktig storrökare till att springa fler mil i veckan. Drygt 15 år senare är hon fortfarande en inbiten löpare och en stor inspiratör. Marathon Mia coachar flera löparadepter, hjälper individer till förändring och förbättring och är en populär föreläsare samt ledare på löparläger.

Att springa långt, länge och i sitt eget tempo föredrar hon allra mest, men framförallt har hon en förmåga att inspirera och få individer att känna lust för att springa och lyfta sig själva långt över den egna löparförmågan. En extra krydda är att vi alltid har väldigt kul, springer, snackar, skrattar, äter och dricker gott och bor flott.

Jimmy Englund

Alla som träffat Jimmy blir lika hängivna. Med lika delar humor som allvar och med en stor passion för kravlös träning får han dig att förstå att det är både kul och enkelt att bli en inbiten och nöjd löpare.

Jimmy arbetar som fysioterapeut, är coach till flertalet löparadepter, föreläser och är en flitigt anlitad ledare av bland annat Tränarakademin, Springtime Travel och Camp Järvsö. Han trivs i sitt eget löparsällskap ensam i skogen lika väl som tillsammans med andra löparvänner. Jimmy lyfter vikten av mental återhämtning, rörlighet och yoga och har en gedigen kunskap kring skadeförebyggande träning och rehabilitering. Det är svårt att ha tråkigt tillsammans med Jimmy.

OM OSS
Privacy Policy
Press

KONTAKT
reception@ten-hotel.com
+46(0)859844310


Sälj & marknadsföring
linnea@ten-hotel.com

HITTA HIT
Johanneslundsvägen 11
19461 Upplands Väsby
Visa på karta

SOCIALA MEDIER
Instagram
Facebook
LinkedIn

Best Western Signature Collection

By signing up you accept that TEN HOTEL uses your e-mail in marketing campaigns and communication in accordance with GDPR.

By signing up you accept that TEN HOTEL uses your e-mail in marketing campaigns and communication in accordance with GDPR.