choco & dine
med ulrica grahl

 

Backa

UNNA DIG EN MYSIG FEELGOOD
HELG I HÖSTMÖRKRET TILLSAMANS
MED ULRICA GRAHL!

Välkommen till en mini-staycation där du under ledning av Ulrica Grahl får tillverka ljuvligt goda chokladpraliner. Helgen går att boka vid två olika tillfällen under hösten.

Boka tidigt erbjudande – 1495 SEK per person
(Gäller bokningar innan 22 september)

 

I feelgood helgen ingår bland annat
hotellnatt, frukostbuffé, en generös
fredagsmiddag, provsmakning av choklad,
praliner att ta med hem i en fin ask och
om du vill även Friskis & Svettis ledarledda pass,
3 min rask promenad från hotellet.

20 – 21 oktober & 24 – 25 november
Antal nätter: 1
Ledare: Ulrica Grahl 
Pris: 1995 SEK per person

Under stunden tillsammans tillverkar vi praliner, tempererar chokladen, gjuter och fyller praliner samt gör goda tryfflar som vi rullar, doppar och garnerar vackert. Resultatet blir ljuvligt goda praliner & tryfflar att ta med sig hem i en fin ask tillsammans med recepten.

Boka innan 22 september och få priset: 1495 SEK
ord. pris 1995 SEK per person

(Detaljerat schema för helgen skickas ut efter bokning)

För bokning & frågor: booking@ten-hotel.com
HOPPAS VI SES!

DETTA INGÅR I PAKETET

– Pralintillverkning & choklad/tryfflar att ta med sig
– Hotellnatt i dubbelrum
– Frukostbuffé
– Middag, ostbricka, dessert & kaffe
– Friskis & svettis-pass x 2
– Tillgång till TEN Gym och Sauna
– Tidig inchecking på fredagen från 11.00
– Sen utcheckning
– Fri parkering
– Fri wifi

Tillkommer: vin, öl eller alkoholfri dryck till middagen.

 

OM OSS
Privacy Policy
Press

KONTAKT
reception@ten-hotel.com
+46(0)859844310

SALES & MARKETING
linnea@ten-hotel.com

HITTA HIT
Johanneslundsvägen 11
19461 Upplands Väsby
Visa på karta

SOCIALA MEDIER
Instagram
Facebook
LinkedIn

Best Western Signature Collection

By signing up you accept that TEN HOTEL uses your e-mail in marketing campaigns and communication in accordance with GDPR.

By signing up you accept that TEN HOTEL uses your e-mail in marketing campaigns and communication in accordance with GDPR.