Your good
night’s sleep is
our top priority

Rummen

På TEN HOTEL finns olika rumsalternativ för olika behov. Från ekonomi eller standard-rum till rymligare Studios. Oavsett vad du väljer kan du förvänta dig smart och genomtänkt komfort med individuell klimatanläggning, dimbar belysning, supersnabbt wifi, sköna sängar, välutrustade badrum och balkong. Med gratis parkering, generösa lounge-avdelningar och egen balkong får du samma standard, kvalitet och funktion som om du vore hemma. Allt du behöver för en skön upplevelse och en god natts sömn, helt enkelt.

Economy

Economy
Boka

För gästen som vill ha en enkel och bekväm hotellvistelse utan att göra avkall på funktion, komfort och kvalitet. Givetvis kan du förvänta dig bekvämligheter som gratis parkering, generösa lounge-avdelningar och egen balkong. En hög standard som gör att du ändå kan känna dig som hemma och bo bra – borta.

Storlek: 20m²
Säng: Single
Gäster: 1

Standard
TWIN & KING

Standard TWIN & KING
Boka

Våra Standard rum innehåller alla bekvämligheter och funktioner våra gäster kan önska av ett premiumboende. Höghastighets-wifi, Smart-TV med inbyggd Chromecast, egen balkong och fri tillgång till TEN GYM och bastu. Här finns även gratis parkering, generösa lounge-avdelningar och på morgonen står en hälsosam frukost framdukad. En hög standard, komfort och kvalitet som gör att du alltid kan känna dig som hemma och bo bra – borta.

Storlek: 20m²
Säng: 2 x 90 cm eller 1 x180 cm
Gäster: 2

Studio

Studio
Boka

Våra Studios är anpassade för dig som vill stanna lite längre. Här finns till exempel diskmaskin, stor kyl, höghastighets-wifi, Smart-TV med inbyggd Chromecast, egen balkong och fri tillgång till vårt moderna TEN GYM och bastu. Här finns också gratis parkering, generösa lounge-avdelningar och en god, hälsosam frukost på morgonen. En hög standard, komfort och kvalitet som gör att du alltid kan känna dig som hemma och bo bra – borta.

Storlek: 23m²
Säng: Twin or King
Gäster: 1-2
Fri access till TEN GYM

CONNECTING ROOM

Connecting room
Boka
För dig som behöver extra utrymme är de anslutande rummen dubbelt så stora som våra standardrum. En king-size säng och två enkelsängar är standard men kan anpassas efter önskemål. Rummen har höghastighets-wifi, Smart-TV med inbyggd chromecast, balkong och fri tillgång till TEN GYM och bastu. Frukost, parkering och generösa loungeavdelningar är några av bekvämligheterna som ger dig samma höga standard, kvalitet och funktion som om du vore hemma.

Storlek: 40m²
Säng: Twin or King
Gäster: 1-4
Två badrum
Fri access till TEN GYM

Connecting Office

Connecting Office
Boka

Våra Connecting Office-rum är en perfekt lösning för dig som vill ha kontoret i anslutning till sovrummet, men ändå kunna separera jobb och vila. Här kan du sova skönt, öppna dörren in till jobbet och samtidigt utnyttja alla hotellets bekvämligheter. Du väljer själv hur du vill att ditt kontorsrum ska vara möblerat.
Rummet har höghastighets-wifi, Smart-TV med inbyggd chromecast och fri tillgång till TEN GYM och bastu. Frukost, parkering, generösa lounge-avdelningar och en egen balkong är några av bekvämligheterna som ger dig samma höga standard, kvalitet och funktion som om du vore hemma.

Storlek: 40m²
Säng: Twin or King
Gäster: 1-2 Sleeping, 1-4 Working
Två badrum
Fri access till TEN GYM