Covid 19 info

COVID-19 – INFORMATION

Våra gästers och anställdas hälsa är vår högsta prioritet. TEN HOTEL vidtar alltid omfattande åtgärder för att tillhandahålla en ren och säker miljö.

Under de nuvarande omständigheterna gällande viruset covid-19 i Sverige och världen följer vi rekommendationerna från Centre for Disease Control and Prevention, Världshälsoorganisationen och svenska Folkhälsomyndigheten.

Vi arbetar hela tiden med att implementera de senaste rekommendationerna för hygien och rengöring.

Detta är våra rutiner för att förhindra smittspridning.

GÄSTRUM

Hushållningspersonal instrueras i hur de ska rengöra gästrum genom att fokusera extra mycket på tio ytor med hög beröring som därmed kräver djupgående rengöring:

Knappar och elektroniska brytare
Handtag och vred
Större badrumsytor
Paneler för klimatkontroll
Telefoner, fjärrkontroller
Sängar och sängkläder
Badrumsarmaturer
Hårda ytor
Garderobsföremål
RECEPTIONEN OCH UMGÄNGESYTOR

Utöver vår vanliga rengöringsrutin städar och desinfekterar vi frekvent ytor med hög beröring som iPads, skrivbord, kortläsare och pennor. Vi tillhandahåller alkoholbaserad handsprit i alla områden.

RESTAURANGER OCH BARER

Vi inreder våra restauranger så att det finns ett avstånd mellan borden och vi vidtar samtliga åtgärder som krävs för att tillhandahålla ett säkert avstånd utan köbildning. Vi tillhandahåller bordsservering och har rutiner för att undvika köbildning. Vi har handsprit tillgängligt till våra gäster.

GYM, BASTU och MÖTESYTOR

Vi följer rekommendationerna som fastställs av våra lokala myndigheter och gör vårt yttersta för att tillhandahålla säkra ytor. Vi utför fortlöpande riskbedömningar och har rutiner för att undvika köbildning. Alla områden har flera toaletter och vi erbjuder privata ytor för kafferaster. Vi rengör och desinfekterar också kontaktytor regelbundet och tillhandahåller handspritningsstationer på alla ytor.

ANSTÄLLDA

Vi informerar våra anställda om den rådande situationen och vikten av personlig hygien för att minska smittorisken, oavsett vilken smitta det gäller, och att vara uppmärksamma på symptom för covid-19. Vi övervakar våra anställdas hälsa noga och uppmuntrar anställda att stanna hemma om de har symptom. Vi tillhandahåller handspritningsstationer i alla personalområden och uppmuntrar personalen att desinfektera alla hårda ytor som personalen använder, såsom skrivbord och telefoner.

VÅR AVBOKNINGSPOLICY

Standardavbokningsvillkor gäller. Villkoren för en specifik bokning beror på vilken bokning du har gjort. Du hittar mer information i din bokningsbekräftelse.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor på charlie@ten-hotel.com

För att se den senaste informationen hänvisar vi till Centre for Disease Control and Prevention (CDC) eller Folkhälsomyndigheten.